Sezonul rece ne surprinde de multe ori cu temperaturi extrem de mici, iar imunitatea organismului nostru scade, așa că este important să îl hrănim cu produse naturale cu proprietăți benefice pentru a evita stările de răceală.

Ne place să spunem că Infinity Honey este un magazin de sănătate, de pe rafturile căruia îți poți alege borcanul perfect pentru starea ta de bine și dulcele minune care nu doar să îți răsfețe papilele gustative, ci și să îți ofere doza de tratament lichid natural. De aceea, am încercat să oferim numeroase tipuri de miere care să devină alimentul de nelipsit din cămara oricărui gospodar, pentru orice nevoie.

Încercăm să explorăm mereu locuri noi, să le oferim prietenelor noastre albinuțe tot ceea ce au nevoie. De la câmpii, unde albinele se bucură de nectarul florilor de rapiță, pomilor fructifieri, floarea soarelui și chiar lavandă, până la munte, unde cu mult efort, ajutoarele noastre zburătoare reușesc să adune mană de pe brad, pin și stejar.

Acest tip de miere este unul foarte rar, care se găsește greu tocmai pentru complexitatea procesului de colectare. Suntem mândri că, prin pasiunea și dedicarea noastră, reușim să oferim tuturor mierea de mană, în stare naturală și neprocesată. Tot efortul depus pentru a aduce această miere în stare finală este răsplătit chiar prin beneficiile incredibile pe care le are și prin mulțumirea dulce a clienților noștri, atunci când reușesc să procure mierea de mană de la noi.

Fiindcă se obține din zonele de conifere, de la munte, este foarte curată, apreciată și, putem spune, chiar specială, pentru că poate fi consumată și de persoanele alergice la polen.

Este un cocktail de vitamine și o sursă naturală de minerale, cu un conținut de șase ori mai mare decât mierea de salcâm. Cu un gust ușor caramelizat, mierea de mană este diferită față de restul tipurilor pentru conținutul ridicat de minerale care neutralizează dulceața dată de zahăruri.

O sursă bogată de vitamina C și vitaminele din grupul B, acizi organici, bioflavonoide, mierea de mană oferă o valoare aparte consumului uman. De asemenea, are un conținut puternic de antioxidanți, componente bioactive, enzime și substanțe antibiotice (mult mai mare comparând cu alte tipuri de miere).

Mierea de mană nu este folosită doar pentru creșterea imunității, dar și pentru tratarea anemiilor, a răcelilor, a afecțiunilor stomacului sau căilor respiratorii.

Laudele pentru natură și pentru munca albinelor sunt puține comparând cu minunatele beneficii pe care le oferă acest tip de miere. Noi, ca și oameni care respectă natura și roadele ei, suntem pe deplin recunoscători pentru doza de sănătate pe care o primim sub această formă.