0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Titlul proiectului: Lansarea proiectului ”DEZVOLTAREA ȘI RODUCEREA PE PIAȚĂ A UNEI GAME DE SUPLIMENTE ALIMENTARE INOVATIVE CU BIOASIMIBILITATE SUPERIOARĂ PE BAZĂ DE PRODUSE ALE STUPULUI ȘI ULEIURI ESENȚIALE”

Beneficiar: INFINITY HONEY SRL

Scopul/Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea unui supliment alimentar inovativ cu bioasimilabilitate și biodisponibilitate superioară la nivel celular în colaborare cu o entitate de transfer tehnologic prin optimizarea unor formule de fabricație și a tehnologiei de obținere a unui amestec pe bază de produse apicole.

Primul obiectiv specific este valorifica rezultatelor cercetărilor teoretice și practice ale societății în vederea introducerii pe piață a unei game de suplimente alimentare inovative pe baza de produse de stup și uleiuri esențiale.

Al doilea obiectiv specific este dezvoltarea unei tehnologii cu condiții de operare (temperatura, durată și viteză de amestecare, timp de maturare, etc), respectiv mod de preparare a extractului de propolis optimizate, care să asigure funcționalitatea si biodisponibilitatea principiilor active din ingredientele utilizate și termen lung de valabilitate a produsului (minim 1 an), fără a necesita procedee chimice sau fizice de conservare. 

Al treilea obiectiv specific este punerea pe piața a noii game de suplimente alimentare prin activitați intense de promovare la nivel național si internațional.

Rezultatele proiectului:

 1. Raport privind retetele experimentale de fabricatie (4 rapoarte)
 2. 4 rapoarte privind tehnologia de obtinere cu parametrii tehnologici
 3. Raport de analiza privind proprietatile fizico–chimice, microbiologice si nutritionale ale modelelor experimentale.
 4. Raport privind caracteristicile functionale si a biodisponibilitatii modelelor experimentale.
 5. Raport privind caracteristicile senzoriale, fizico-chimice si microbiologice si stabilirea termenului de valabilitate a produsului supliment alimentar INFINITY.
 6. Rapoarte de testare tehnologica
 7. Documentatie specificatii tehnice
 8. Documentatie de inregistrare a cererii de obtinere a drepturilor de proprietate intelectuala la OSIM pentru produsul INFINITY
 9. Obținerea câte unei sarje din fiecare tip de produs,
 10. Achiziția si recepția echipamentelor pentru punerea în producție a suplimentelor alimentare pe bază de produse de stup,
 11. Informare și publicitate conform Manualului de Identitate vizuală POR 2014-2020
 12. Campanie de promovare online.

Perioada de implementare:   04.05.2021 - 31.12.2023,

Data de start a proiectului: 20.12.2021.

Adresa unde se implementează:  judetul Timiș, Comuna Mosnita Noua, sat Albina, str. Stuparilor, nr. 4.

Valoarea: proiectul are o valoare totală de 1.119.602,93 lei, din care finanțarea  nerambursabilă este de 763.847,40 lei, 649.270,29 lei din FEDER și 114.577,11 lei din bugetul de stat.

Manager de proiect: Radu Ioan CIUCUR, telefon: 0744779359,  e-mail: ciucurraduioan@gmail.com.


Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro


SC INFINITY HONEY SRL
CUI: RO36173037, J35/1673/07.06.2016
Str. Stuparilor, nr.4 Albina, Timiș, România
Infinity Honey © 2024. Toate drepturile rezervate.
Proiect realizat cu ajutorul Fondurilor Europene.
cartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram