fbpx

Am pornit ghidati de pasiunea pentru natura si am devenit exploratorii uneia dintre cele mai vechi traditii lasate mostenire de stramosii nostri, prin care descoperim, cu fiecare nou sortiment de miere, beneficiile pe care le are natura si arta de a extrage din ea ceea ce devine mai apoi combustibil pentru organismul nostru.

Ne-am asumat frumoasa misiune ca in tot ceea ce facem sa respectam atat natura, cat si oamenii. Ne bucuram ca putem contribui la continuitatea acestor insecte minunate, fara de care omenirea nu ar mai fi ceea ce este astazi si ne mandrim cu faptul ca ducem mai departe o indeletnicire cunoscuta inca din antichitate. Si, chiar daca in decursul timpului omul a gasit metode prin care sa falsifice mierea, noi nu ne abatem de la calea naturala, si o furnizam voua in forma ei cea mai pura, neprocesata, direct din stupina proprie.

Impreuna cu ale noastre partenere de nadejde, calatorim pentru a culege si pentru a aduce mai aproape de voi roadele naturii. Din timp in timp, exploram locuri noi si pozitionam strategic stupii, acolo unde descoperim ca plantele pot furniza albinelor noastre ceea ce ele au nevoie pentru a ne da miere. Din Campia Timisului, de unde harnicele noastre prietene culeg nectarul de pe florile pomilor fructiferi, ale rapitei, de pe floarea soarelui si lavanda, la Campia Lugojului si Muntii Zarandului, de unde ne alimentam cu polen de pe salcam si tei sau la Muntii Sureanu si Muntii Poiana Rusca de unde albinutele noastre isi culeg cele necesare pentru a ne da miere de brad, zmeur, mur, flori de munte si mana.

In ale noastre lungi plimbari, multe avem de explorat si invatat. Dar si rasplata ne este pe masura. Pentru ca reusim sa aducem pe chipurile voastre zambete dulci si sincere, provocate de gustul si beneficiile mierii noastre naturale, zambete care ne ne dau increderea necesara pentru a ne continua pasiunea.