0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Pasiunea Noastră

păstrăm tradițiile celei mai vechi îndeletniciri

Început de Drum

Porniți ghidați de pasiunea pentru natură

Ne-am transformat în cercetători ai uneia dintre cele mai vechi tradiții moștenite de la înaintașii noștri, prin care, cu fiecare varietate nouă de miere, redescoperim darurile pe care ni le oferă natura și meșteșugul de a obține din ea ceea ce se transformă ulterior în combustibil pentru corpul nostru.

Ne-am asumat cu plăcere misiunea de a respecta atât mediul înconjurător, cât și oamenii în toate acțiunile noastre. Suntem încântați că putem ajuta la perpetuarea acestor insecte minunate, fără de care umanitatea nu ar mai fi cea de azi, și ne mândrim că perpetuăm o îndeletnicire cunoscută încă din epoca antică.

Și, deși oamenii au găsit de-a lungul timpului metode de a falsifica mierea, noi rămânem fideli drumului natural și vă oferim aceasta în cea mai pură formă a ei, neprocesată, direct de la propriile noastre stupine.
Alături de încrederea partenerelor noastre, întreprindem călătorii pentru a culege și a vă aduce mai aproape fructele naturii. Din când în când, explorăm teritorii noi și plasăm stupii în mod strategic, acolo unde descoperim că plantele pot oferi albinelor noastre resursele necesare pentru a produce miere.

Din Câmpia Timișului, unde prietenele noastre muncitoare adună nectarul de pe florile pomilor fructiferi, ale rapiței, de pe floarea soarelui și lavandă, până la Câmpia Lugojului și Munții Zarandului, de unde obținem polenul de pe salcâm și tei, sau la Munții Sureanu și Munții Poiana Ruscă, de unde albinuțele noastre colectează elementele esențiale pentru a ne oferi miere de brad, zmeur, mur, flori de munte și mană.

În lungile noastre plimbări, avem mult de explorat și de învățat. Însă recompensa este pe măsură. Deoarece reușim să aducem pe fețele voastre zâmbete calde și sincere, provocate de gustul și beneficiile mierii noastre naturale, zâmbete care ne furnizează încrederea necesară pentru a ne continua pasiunea.

Miere crudă naturală, din stupină bănățeană.

MIEREA NATURALă CRISTALIZEAZă!
COMANDă ACUM
SC INFINITY HONEY SRL
CUI: RO36173037, J35/1673/07.06.2016
Str. Stuparilor, nr.4 Albina, Timiș, România
Infinity Honey © 2024. Toate drepturile rezervate.
Proiect realizat cu ajutorul Fondurilor Europene.
cartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram