0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Date cu caracter personal

Bine ai venit pe site-ul infinityhoney.ro. Te rugăm să citești cu atenție politica noastră despre datele cu caracter personal. Această politică se aplică atunci când te înregistrezi pe infinityhoney.ro, atunci când folosești serviciile noastre pentru a cumpăra produse din magazinul online dar și atunci când doar ne vizitezi site-ul fără a efectua nicio cumpărătură. Dacă nu ai făcut-o până acum, te rugăm să citești Termeni și condiții care conțin informații despre confidențialitate precum și despre securitatea sistemelor utilizate pentru operarea infinityhoney.ro. Această politică cu privire la datele cu caracter personal îți oferă toate informațiile necesare pentru a înțelege modul în care vom colecta și/sau prelucra date care pot identifica utilizatorii site-ului.

Societatea care administrează site-ul www.infinityhoney.ro este INFINITY HONEY SRL („INFINITY HONEY”) având sediul social în Comuna Moșnița Nouă, 307361 Sat Moșnița Nouă, Str. Principală Nr.50, cam. 1, Timiș, România, având Numărul de ordine în registrul comerțului J35/1673/07.06.2016, Cod Unic de Înregistrare 36173037și Capitalul social subscris și vărsat de 200 RON.

INFINITY HONEY este înregistrată sub numărul 0028460 din data de  07/12/2017 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Orice persoană are dreptul la protecția datelor sale cu caracter personal, de aceea la INFINITY HONEY respectăm caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărui utilizator care vizitează, se înregistrează și/sau comandă produse din site-ul infinityhoney.ro. INFINITY HONEY are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, explicite și legitime, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei ori o altă persoană. Vom aplica un principiu de strictă necesitate în folosirea datelor, ele fiind prelucrate cu bună-credință și nefiind stocate pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

Din acest motiv, am conceput infinityhoney.ro în așa fel încât utilizarea datelor cu caracter personal vor fi păstrate la un nivel minim și nu va depăși scopurile pentru care datele au fost colectate și/sau prelucrate; Nu vom prelucra date cu caracter personal, atunci când îți putem oferi servicii doar prin utilizarea datelor anonime.

Scopul colectării datelor este acela de: prelucrare a comenzilor, emitere a documentelor fiscale ale tranzacției conform legii în vigoare, gestiune economico-financiară, informare a utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluare a produselor și a serviciilor oferite, transmitere de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator etc.), dezvoltare, cercetare de piață, statistică, resurse umane, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului, transmitere de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing, privind activitatea INFINITY HONEY și a terților cu care INFINITY HONEY are relații de orice natură (inclusiv comerciale), precum și în condițiile organizării concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante/temporar vacante.

Prin completarea datelor în formularul de creare de cont și/sau de comandă și/sau de abonare la newsletter, declari că accepți necondiționat ca datele personale să fie incluse în baza de date a INFINITY HONEY și îți dai acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către INFINITY HONEY, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea activităților specificate anterior. De asemenea, îți dai acordul expres și neechivoc ca aceste date cu caracter personal să poată fi transferate (cedate) de către INFINITY HONEY atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Am stabilit că aceste entități vor procesa datele cu caracter personal care aparțin utilizatorilor infinityhoney.ro, doar în scopuri de organizare și funcționare strict legate de prestarea de servicii pe infinityhoney.ro, incluzând aici și vânzarea de produse.

Acești procesatori, menționați mai sus au fost aleși de către INFINITY HONEY datorită, dar și inclusiv, experienței lor în prelucrarea datelor cu caracter personal și ne oferă suficiente garanții în ceea ce privește respectarea legislației de prelucrare a datelor cu caracter personal (inclusiv măsurile de securitate tehnice care reglementează prelucrarea datelor). În prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor infinityhoney.ro, procesatorii acționează numai la instrucțiunile INFINITY HONEY.

Unii dintre procesatorii de date cu caracter personal sunt:

Urgent Cargus SRL, în scopuri legate de transport, livrare și de retur al produselor cumpărate de pe infinityhoney.ro;
Infin – Research & Development SRL, pentru scopuri legate de găzduirea site-ului infinityhoney.ro;
În afară de societățile enumerate precedent, informațiile vor fi puse la dispoziție, de asemenea, pentru terți, în scopuri legate de furnizarea serviciilor solicitate de utilizator (de exemplu, pentru tranzacțiile de cumpărare).

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar INFINITY HONEY nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul tău.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate, în special, în următoarele scopuri:

atunci când te înregistrezi în site-ul nostru vom colecta datele personale (de exemplu, nume, prenume, parola, adresa de email etc.) prin formularul de înregistrare (Contul meu), în scopul de a-ți oferi servicii în infinityhoney.ro și pentru a-ți trimite newsletter-ul nostru, atunci când acesta este solicitat în mod expres;
atunci când ai nevoie de asistență de la serviciul clienți, vom colecta datele cu caracter personal (de exemplu, numele și prenumele, adresa de email și parola) în scopul strict necesar de a-ți oferii servicii de relații cu clienții cu privire la serviciile de achiziționare de produse pe infinityhoney.ro;
atunci când achiziționezi produsele vândute pe infinityhoney.ro, vom colecta datele personale (cum ar fi detalii personale, adresa de email, adresa, numere de card de credit/debit, contulul bancar, codul fiscal și numărul de telefon) pe formularul de comandă numai în scopul de a vinde produsele comandate de tine;
atunci când ai nevoie de asistență tehnică, vom colecta datele personale pentru a-ți oferi informații cu privire la navigarea pe net, compatibilitatea browser-ului și de vizualizare sau de încărcare a paginilor web infinityhoney.ro; atunci când îți creezi Lista mea de preferințe, vom prelucra datele cu caracter personal, în scopul de a personaliza serviciile noastre pentru achiziționarea de produse pe infinityhoney.ro.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate în mare parte prin mijloace electronice și, în anumite circumstanțe, prin intermediul suportului de hârtie, cum ar fi atunci când este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal pentru a preveni frauda pe infinityhoney.ro. Datele cu caracter personal vor fi stocate într-un mod care permite INFINITY HONEY să te identifice pe perioada necesară pentru scopurile în care datele au fost colectate și pentru prelucrare ulterioară, în orice caz, în conformitate cu legislația în vigoare.

Datele cu caracter personal nu vor fi divulgate către terțe părți în scopuri care nu sunt permise de lege sau fără consimțământul tău explicit. Datele cu caracter personal pot fi divulgate către terți, atunci când este necesară procesarea unei comenzi. De exemplu, datele personale sunt divulgate către banca la care INFINITY HONEY are cont deschis, pentru prestarea de servicii electronice de plată la distanță, utilizând cardurile de credit/debit atunci când achiziționezi un produs pe infinityhoney.ro. Mai mult decât atât, datele pot fi divulgate către poliție sau la autoritățile judiciare, potrivit legii și la o cerere formulată de/către astfel de entități, de exemplu, în cazul în care INFINITY HONEY are nevoie pentru a preveni frauda pe infinityhoney.ro (servicii anti-fraudă).

Procesatorii de date vor avea, de asemenea, acces la datele tale personale după cum se menționează în secțiunea anterioră pentru scopurile specifice stipulate în conținutul acestora. În toate condițiile de mai sus, nu este necesar consimțământul pentru prelucrarea datelor. Datele tale personale nu vor fi transferate în străinătate în țări din afara UE care nu asigură un nivel adecvat de protecție a persoanelor fizice. În măsura în care acest lucru este totuși necesar, de exemplu pentru a furniza servicii sau pentru a executa un contract pentru vânzarea/achiziționarea de produse, datele cu caracter personal vor fi transferate în astfel de țări din afara UE doar după executarea contractelor specifice între INFINITY HONEY și astfel de entități, în conformitate cu legislația și regulamentele în vigoare.

Dorim să te informăm că INFINITY HONEY prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi în scopuri care sunt strict legate de furnizarea de servicii pe infinityhoney.ro, executarea contractelor legate de vânzarea/cumpărarea de produse pe infinityhoney.ro și, după ce a primit consimțământul tău, pentru a-ți trimite informări sau noile inițiative comerciale, care sunt strict legate de activitățile și serviciile site-ului. INFINITY HONEY prelucrează datele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, inclusiv prin email, numai după ce a primit acordul tău.

INFINITY HONEY poate avea acces la datele cu caracter personal ale terților, care au fost prezentate în mod direct de către utilizatori, de exemplu, atunci când un utilizator a cumpărat un produs care urmează să fie trimis unui prieten, atunci când utilizatorul care plătește pentru produs este diferit de beneficiarul produsului, sau atunci când un utilizator dorește să recomande la un prieten un serviciu sau un anumit produs de pe infinityhoney.ro. În toate cazurile de mai sus, te rugăm să te asiguri că ai primit aprobarea acestor persoane înainte de a dezvălui datele lor personale și asigură-te că le vei informa cu privire la această politică cu privire la datele cu caracter personal; vei fi singura persoană răspunzătoare în legătură cu divulgarea de informații și date cu privire la astfel de părți terțe, în cazul în care nu le-ai furnizat cu acordul expres al acestora, cât și pentru orice utilizare necorespunzătoare și ilegală a informațiilor. În orice caz, INFINITY HONEY trebuie să îndeplinească obligația de a informa părțile terțe cerute de lege și, atunci când este necesar, va solicita acordul lor expres de înregistrare în baza sa de date a informațiilor personale ale utilizatorului indicat.

Comunicarea datelor tale personale către INFINITY HONEY (în special, datele tale personale, adresa de email, adresa, numerele cardurilor de credit/debit, contul bancar și numărul de telefon) sunt necesare pentru procesarea comenzii tale pentru achiziționarea de produse de pe infinityhoney.ro, pentru furnizarea la cerere a altor servicii oferite pe site-ul web sau atunci când este nevoie de informații personale pentru a ne îndeplini obligațiile prevăzute de lege sau regulamente.

Refuzul furnizării către INFINITY HONEY., a datelor personale necesare pentru realizarea scopurilor de mai sus, pot limita INFINITY HONEY în procesarea comenzilor pentru achiziționarea de produse vândute pe infinityhoney.ro, în furnizarea de alte servicii disponibile pe infinityhoney.ro, cum ar fi serviciile de relații cu clienții, trimiterea de newslettere, folosirea secțiunii Lista mea de preferințe sau în îndeplinirea obligațiilor cerute de lege și de alte acte normative. Prin urmare, faptul că nu ai furnizat datele solicitate, poate constitui în anumite cazuri, un motiv legitim și justificat pentru care nu vom putea procesa comenzile tale pentru prestarea de servicii sau achiziționarea de produse vândute pe infinityhoney.ro.

Divulgarea de alte date personale către INFINITY HONEY, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau contractuale sau pentru furnizarea serviciilor solicitate este, dimpotrivă, opțională și nu are niciun efect cu privire la utilizarea site-ului, serviciile asociate sau la achiziționarea de produse de pe infinityhoney.ro (de exemplu, dacă îți solicităm tipul de miere preferată).

În anumite circumstanțe și dacă este necesar, te vom informa în mod corespunzător, în cazul în care datele personale solicitate de INFINITY HONEY sunt obligatorii sau facultative. Vom sublinia dacă completarea datelor este obligatorie sau opțională prin marcarea cu un simbol adecvat (*) pentru informațiile care sunt obligatorii. Nefurnizarea datelor cu caracter facultativ, nu va implica nicio obligație sau dezavantaj pentru utilizatorii noștri.

Prin citirea prezentei informări ai luat la cunoștință faptul că, conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001. Îți poți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
 o data pe an, să ți se confirme faptul că datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate;
 să intervi asupra datelor cu caracter personal transmise;
 să te opui prelucrării și să soliciți ștergerea datelor cu caracter personal care te privesc, pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară
, cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugăm să ne adresezi o cerere scrisă, datată și semnată, trimisă pe adresa societății: INFINITY HONEY, Sat Mosnita Noua, Str. Principala Nr.50 Cam. 1, Timiș, România sau pe adresa de email: office@infinityhoney.ro.

Trebuie însă precizat că, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, datele cu caracter personal nu pot fi șterse din documentele financiare, fiscale și de gestiune emise de societate, aceste prelucrări având caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opoziție în acest caz. Te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil despre modificarea datelor tale, pentru a ne asigura că ele sunt exacte, de actualitate, relevante și complete.

INFINITY HONEY se obligă să nu facă publice bazele de date conținând informații referitoare la datele personale. Datele cu caracter personal pot fi furnizate către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Utilizatorii de date cu caracter personal sunt instruiți asupra importanței menținerii confidențialității acestora, precum și la riscurile pe care le comportă prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru menținerea securității prelucrării datelor cu caracter personal am interzis, în primul rând, folosirea de către utilizatori a oricăror programe software care nu provin din surse verificate. Am adoptat măsuri de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, divulgării sau accesului neautorizat, precum și împotriva oricărei alte metode de prelucrare a datelor care nu sunt conforme cu Politica noastră privitoare la datele cu caracter personal. Cu toate acestea, INFINITY HONEY nu poate garanta că măsurile de securitate adoptate pentru protejarea site-ul web, a datelor și transmiterea de informații cu privire la infinityhoney.ro vor preveni sau exclude orice risc de acces neautorizat sau de pierdere a datelor.

Este recomandabil ca terminalul tău de acces la internet să fie prevăzut cu software care să protejeze transmisia/primirea de date (cum ar fi sistemele antivirus actualizate) și ca furnizorul de servicii de internet să ia măsurile adecvate pentru securitatea transmisiei de date în rețea (cum ar fi, de exemplu, firewall-uri și filtrare anti-spam).

infinityhoney.ro conține link-uri către alte site-uri web care pot să nu aibă nicio legătură cu infinityhoney.ro sau cu INFINITY HONEY. INFINITY HONEY nu controlează sau monitorizează aceste site-uri sau conținutul lor web. INFINITY HONEY nu va fi trasă la răspundere pentru conținutul acestor site-uri web și pentru normele adoptate de acestea în ceea ce privește confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal în timp ce vizitezi aceste site-uri web. Te rugăm, să acorzi o atenție deosebită atunci când te conectezi la aceste site-uri web prin intermediul link-urilor oferite pe infinityhoney.ro și să citești cu atenție Termenii și condițiile lor de utilizare, precum și politicile de confidențialitate.

Politica privitoare la datele cu caracter personal a infinityhoney.ro nu se aplică pentru site-uri web ale unor terțe părți. infinityhoney.ro oferă link-uri către alte site-uri, exclusiv pentru a ajuta utilizatorii în căutările lor, în activitățile de navigare pe net și pentru a permite link-uri către alte site-uri de pe internet. Când APARIUM furnizează link-uri către alte site-uri web, INFINITY HONEY nu impune folosirea acestor site-uri web și nu oferă nicio garanție în ceea ce privește conținutul lor web sau a serviciilor și produselor furnizate și vândute de către aceste site-uri web pentru utilizatorii de internet.

Dacă dorești să primești informații suplimentare cu privire la modul în care INFINITY HONEY procesează datele cu caracter personal, te rugăm să trimiți un email la office@INFINITY HONEY.ro. În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare privind drepturile tale și legislația privind protecția datelor cu caracter personal, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro.

INFINITY HONEY poate să modifice sau să actualizeze toată sau o parte din politica privitoare la datele cu caracter personal a infinityhoney.ro, atunci când se aduc modificări la prevederile legale sau reglementările care guvernează protecția datelor cu caracter personal cât și pentru a-ți proteja drepturile. Modificările și actualizarea politicii cu privire la datele cu caracter personal a infinityhoney.ro se notifică utilizatorilor noștri pe pagina site-ului infinityhoney.ro de îndată ce astfel de modificări au fost introduse și devin obligatorii de îndată ce acestea sunt publicate pe site-ul web în această secțiune. Prin urmare, te rugăm să accesezi periodic această secțiune pentru a verifica publicarea celor mai recente și actualizate politici privitoare la datele cu caracter personal.

INFINITY HONEY nu promovează sub niciun motiv SPAM-ul. Ca atare, orice utilizator/client care ne-a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.infinityhoney.ro, poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. Noi ne luăm angajamentul să operăm imediat această solicitare. Nenegociabil.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri în legatură cu această informare, nu ezita să ne contactezi prin intermediul formularului dedicat, în pagina de Contact sau la adresa de email: office@infinityhoney.ro.

Miere crudă naturală, din stupină bănățeană.

MIEREA NATURALă CRISTALIZEAZă!
COMANDă ACUM
SC INFINITY HONEY SRL
CUI: RO36173037, J35/1673/07.06.2016
Str. Stuparilor, nr.4 Albina, Timiș, România
Infinity Honey © 2024. Toate drepturile rezervate.
Proiect realizat cu ajutorul Fondurilor Europene.
cartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram