Despre miere putem spune că este lichidul dulce pe care îl primim în dar chiar de la natură.

Se zice că, în vremurile străvechi, mierea era hrana preferată a zeilor din Olimp. Un miraculos izvor de sănătate realizat de însăși natura prin hărnicia albinelor și nectarul bogat al florilor.

Mierea a fost folosită timp de secole ca adevărat medicament și ingredient principal în tratarea bolilor și vindecarea rănilor cauzate în bătălii, datorită numeroaselor beneficii naturale pe care le are. Mierea neprocesată, consumată în cantitățile recomandate, este și acum un ajutor de nădejde care luptă împotriva simptomelor răcelii, fiind ca un pansament plin de beneficii pentru organismul uman.

Un aliment pur, un borcan de sănătate pe care cu mândrie îl realizăm împreună cu prietenele noastre zburătoare, pentru a oferi tuturor o doză de energie, o picatură de dulce natural și un strop de terapie pentru suflet. Considerăm păstrarea tradiției și răsplătirea albinelor pentru munca lor asiduă, o cinstire a naturii și respectăm procesul prin menținerea mierii în forma ei cea mai pură.

Deși consumul actual al mierii naturale este unul destul de mic, diversitatea acestui aliment oferă porția de proprietăți benefice pentru toate gusturile și nevoile. Puțini sunt cei care cunosc beneficiile fiecărui tip de miere și aleg să le consume ca un supliment natural, profitând de calitățile terapeutice.

Este unul din cele mai complexe alimente, iar gustul dulce poate fi combinat ușor cu preparatele preferate pentru un plus de savoare și o armonie de proprietăți benefice.

Dacă albinele ar disparea nu ne-ar mai rămane decat 4 ani de trăit. Daca nu mai sunt albine nu mai este polenizare, nu mai sunt plante, nu mai sunt animale, nu mai sunt oameni.“ - Albert Einstein

Elixir natural de sănătate și frumusețe, mierea adună la un loc în jur de 400 substanțe organice (vitamine, zahăruri, minerale, proteine, enzime, uleiuri eterice) și are în compoziția sa minerale esențiale pentru starea de bine (potasiu, fosfor, calciu, magneziu, seleniu).

Sortimentele diferite de miere (monoflore, poliflore, de mană) sunt o adevărată hrană pentru organism și medicamente care de multe ori poate fi înlocuit cu pastilele din industria farmaceutică pentru că oferă un întreg tratament natural.

Albinutele harnice împreună cu apicultorii dedicați îți oferă darul unei lingurițe de calmitate și un sirop dulce împotriva tusei, bronșite sau a stărilor gripale, prin producerea mierii de tei. Cu un parfum delicat si o aromă intensă, mierea de rapiță îți poate îndulci ceaiul preferat la ceas de seară, iar cu o singură linguriță de miere de salcâm, somnul tău poate deveni mai lin, datorită efectelor pe care le are împotriva insomniei.

Iar dacă îți dorești să renunți la produsele cosmetice din comerț, mierea din flori de zmeur  îmbrățișează rafinețea, iar beneficiile bogate pe care le conține se reflectă asupra frumuseții tenului.

Un întreg univers de proprietăți naturale pe care le poți explora și de care poți profita pentru a avea un organism mai sănătos, mai curat și mai frumos. Natura ne-a oferit cel mai dulce remediu și cu mândrie îi venim în ajutor ca să ne bucurăm cu toții de calitate, gust și arta ei în stare pură.