0
0,00 lei 0 items

No products in the cart.

Refund & Return Policy

Livrare & Retur

In Timisoara
Livrarile in Timisoara se fac in cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare ca s-a finalizat procesarea comenzii tale. Vei fi contactat telefonic de un reprezentant inainte de livrarea comenzii.

Livrarea se face GRATUIT pentru toate comenzile, indiferent de pretul produselor comandate, numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 2 ore, la maxim 30 de zile.

In tara
Livrarile in tara se fac in cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare ca s-a finalizat procesarea comenzii tale.

Livrarea se face GRATUIT in tara pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 250 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 250 lei taxa de transport se va calcula in cosul de cumparaturi in functie de greutatea si zona de expediere a coletului.

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

Informatii suplimentare

Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmarii comenzii si exceptand zilele nelucratoare.

Site-ul infinityhoney.ro nu vinde/livreaza in strainatate.

Puteti cere informatii sau modificari asupra comenzilor dvs. accesand numarul de telefon si/sau adresa de e-mail furnizate in site.

In cazul livrarilor prin curierat rapid este recomandat ca dupa receptionarea comenzii, produsul/produsele sau ambalajul sa fie verificat/e pentru a nu prezenta defectiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea sa fie facuta cat mai repede dupa receptionarea comenzii ( cel mult 24 ore ), iar sesizarea facuta in maxim 24 de ore de la receptie la adresa de e-mail : office@infinityhoney.ro. Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda, despre starea produsului si 3 – 5 poze cu produsul / ambalajul in care sa se indice eventualele probleme ( deteriorare, neconformitate ). Sesizariile facute mai tarziu de 24 de ore din momentul receptionarii comenzii nu vor fi luate in considerare.

Taxele livrarilor speciale ( altele decat cele standard oferite de catre infinity-honey.ro ) sunt suportate de client in momentul comenzii si nu sunt rambursabile.

Nu este inclusa verificarea tehnica (testarea, probarea) produselor.

Nu sunt luate in considerare reclamatiile ulterioare receptiei in cazul in care nu au fost respectate recomandarile infinityhoney.ro 

Taxe si returnarea produselor

In cazul in care ai ales returnarea produsului in termen de 14 zile de la data inregistrarii comenzii, taxele de transport sunt suportate de catre noi infinityhoney.ro.

Pentru coletele care contin mai multe produse, iar in urma verificarii se constata ca cel putin unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si refuzi primirea acestuia, atunci se vor returna toate produsele din comanda.

Responsabil departament
Nume: Radu Ciucur
E-mail: office@infinityhoney.ro
Tel.: +40 744 779 359

Natural raw honey, from the Banat apiary.

NATURAL HONEY CRYSTALLIZE!
ORDER NOW
SC INFINITY HONEY SRL
CUI: RO36173037, J35/1673/07.06.2016
Str. Stuparilor, nr.4 Albina, Timiș, România
Infinity Honey © 2024. Al rights reserved.
Project realized with the help of European Funds.
cartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram